Načítám Akce

Kroužek současného umění

Hledáte pro Vaše děti vhodnou výtvarnou aktivitu na letošní rok? Přijďte se podívat na náš Kroužek současného umění v Galerii Rudolfinum! Nestihli jste první lekci? Zapsat se lze i v průběhu pololetí za sníženou cenu. Pro bližší informace prosím kontaktujte Evu Drexlerovou na adrese drexlerova@rudolfinum.org.

 

Je možné vyjádřit jednu věc více způsoby? A jak se proměňuje jazyk uměleckých děl vzhledem k době? Nejen to můžete objevovat v našem pravidelném odpoledním Kroužku současného umění. Náplň lekcí se inspiruje výstavnými projekty Galerie Rudolfinum a seznamuje děti s obsahem a formou významných uměleckých děl současnosti. Budeme se ptát, povídat si a hrát, a hlavně budeme sami tvořit. Získáme tak zkušenosti se širokou škálou výtvarných technik i základní orientaci na poli současného umění.

 

Na závěr kroužku uspořádáme společnou výstavu a představíme svá díla na vernisáži. Pointou je pěstovat v dětech zájem o aktuální témata a kultivovat jejich vztah k současné kultuře.

 

V případě zájmu o zápis do kroužku či jakýchkoli dotazů se prosím obracejte na Evu Drexlerovou na emailu drexlerova@rudolfinum.org

 

Komu je kroužek určen? Dětem od 7 do 14 let

Vstupné? 1 950 Kč / pololetí (15 lekcí)
Cena nezahrnuje první lekci 5. 10., která je pro všechny nové účastníky zdarma.
V případě pozdějšího zápisu je cena nižší.

Kdy se kroužek koná? Každé úterý od 15:00 do 16:30 v termínu 5. 10. 2021 – 25. 1. 2022

Pondělí ZAVŘENO

Úterý–neděle 10–18

Čtvrtek 10–20

Vážení návštěvníci, poslední vstup na výstavu je možný nejpozději 30 minut před koncem otevírací doby.

Klub Galerie Rudolfinum

Koupit členství

Adresa

Alšovo nábřeží 12
110 00 Praha 1

Koupit členství